• Citroen C3Banner

  • Citroen C5Banner

  • Citroen DS3CabrioBanner

  • Banner Citroen

 

Autowassen bij Shell de Jong

Shell de Jong is uitgerust met een autowascentrum met 2 wasstraten,8 zelf service wasboxen en 2 stofzuigers. Hier kunt u 7 dagen per week terecht om uw auto te wassen.
Voor de autowasstraat kunt u kiezen uit 8 verschillende programma's variërend van eenvoudig wassen en drogen tot totale reiniging inclusief bodem en velgen afgewerkt met een speciale coating.  

U kunt uw waskaartje ook met Air Miles betalen!

Winter wassen

Ook in de winter is het belangrijk om de auto regelmatig te wassen. Tijdens een periode van sneeuw en ijs is de auto, zowel aan de boven- als aan de onderkant bedekt met een laagje pekel. Dit kan schade veroorzaken aan de lak en rubberen en lichtmetalen onderdelen van de auto. Voor het behoud van de auto is het dus zeker aan te raden dit zo snel mogelijk te verwijderen. Juist in de winter is het belangrijk om ook de bodem mee te wassen.
Ter bescherming van de lak van de auto is het aan te raden om voor een extra behandeling te kiezen waardoor strooizout minder snel hecht.

ShineTecs coating geeft optimale bescherming

ShineTecs coating = bescherming + glans-, water- en vuilafstoting

Shell De Jong komt met een innovatie op het gebied van de schoonmaak van auto's; de meest exclusieve wasbeurt voor uw auto. ShineTecs is een coating die een nog beter beschermende werking heeft dan wax.

De voordelen op een rij:

  • Bij iedere wasbeurt brengt ShineTecs een laag aan die de lak van uw auto beschermt tegen pekel, zure regen, roestvorming en kleurvervaging door de zon.

  • Elke keer dat het product wordt aangebracht verwijdert het al het vuil uit de barstjes en scheurtjes in het oppervlak van uw lak en daarmee wordt de acrylbeschermlaag van uw voertuig versterkt.

  • Tevens zorgt deze beschermende film ervoor dat het waterafstotende effect vergroot wordt.

  • ShineTecs is ook nog eens milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet corrosief en veilig voor de huid.

tankstation katwijk